Ezen az oldalon egyesületünk gazdikereső cicáit találjátok.

Ha örökbefogadnád valamelyiket, kérjük az alábbi elérhetőségek bármelyikére küldj számunkra egy bemutatkozó levelet:

 

- Facebook oldalunkon messenger üzenet formájában (https://www.facebook.com/agenorcsepel/)

- Email: info@agenor.hu

 

 

MONCSI1,5 év körüli hölgyemény, akit korábban babácskáival együtt fogadtunk be egy autós műhelyből. Már ivartalanított és Fiv/ Felv negatív cicus. Nagyon szereti a pociját, amit beszélgetve gyakran ki is fejez amikor idejét érzi egy kis evésnek. Sőt akár ki is szolgálja magát, egy igazi kis egyéniség.
Nyugodt cicus aki szeret az ablakban nézelődni, sőt ott is aludni. Kedveli a nyugalmat, a cicatársaságért annyira nem rajong. Inkább egyedüli cicának, vagy határozott, de nem domináns fiú cica mellé ajánlott. Budafokon meglátogatható.


Gazdikereső posztjai:


FERDINÁNDKissé bizalmatlan, félénk cica, de annál jobban vágyik a jó szóra és a szeretetre. Nándikát most még leginkább akkor lehet simizni, ha ő is akarja. Ha cicakaja van a gazdi kezében, akkor mindenre képes. Cukin nézni, bújni, dorombolni.

Aktív, eleven, játékos macsek, az ember minden bánatát elfeledteti amikor focizik vagy éppen a jutifalatot fárasztja, vagy ha az éjszaka kellős közepén odaül a párnára a fejünk mellé dorombolni :)


Gazdikereső posztjai:

https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/528360437912423
https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/549155249166275GYÉMÁNT


Nyugodt, bájos, csöndes teremtés. Amolyan „bocsánat, hogy élek” típus. Viszont eszméletlen szeretetéhsége van. Eleinte félénk, nagyon-nagyon nehezen nyílik meg bárkinek, de ha egyszer megtette, onnantól a gazdi nem fog szabadulni az éjszakai dorombkoncerttől, és a dagasztástól. Ha szeretetrohama van, akkor szinte már-már erőszakosan tolja a pofikáját az ember kezéhez, arcához, bármihez amit éppen ér

MIKI BOHÓC :)


Mikucic mindamellett hogy bájos (nagyon egyedi a szívecske alakú fekete minta a nóziján), eleven, játékos, de családcentrikus cica. Tökéletes társa lenne szinte bármilyen korú embernek. Más cicákkal és kutyával is jól kijön, így mehet olyan családba is, ahol vannak négylábú haverok

MARCIKA ÉS MÓRICKA


2 nyugodt, békés ex-kandúrka...éppen 6 hónaposak múltak. Különleges cicák, különleges gazdit keresve.
2 hónapos koruk óta nálunk vannak...lassan nyíló cicák, de akit megszeretnek ahhoz nagyon ragaszkodnak és nagyon igénylik a társaságát és szeretetét. Reggelente szólongatva várják idimamit, igazán meghatóak...

Együtt szeretnénk Őket örökbe adni, mert egymást is nagyon szeretik. Bújnak, dörgölőznek egymáshoz, akárcsak idimamihoz. Marcika a bátrabbik, imád ölbe somfordálni ahol aztán elégedetten dorombol. Móricka a félénkebb pedig nagyon igényli a simogatást és bújik Ő is az ember kezéhez, lábához, hogy sokszor lépni nem lehet tőlük.

Egyszóval az Igazira várnak...


Csepelen meglátogathatók.


Gazdikereső posztjaik:

https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/538665543548579
https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/581462129268920