Ezen az oldalon egyesületünk gazdikereső cicáit találjátok.

Ha örökbefogadnád valamelyiket, kérjük az alábbi elérhetőségek bármelyikére küldj számunkra egy bemutatkozó levelet:

 

- Facebook oldalunkon messenger üzenet formájában (https://www.facebook.com/agenorcsepel/)

- Email: info@agenor.hu

 

 

GYÉMÁNT (GYÉMI)


Hatalmas zöld szemű, fiatal, ivartalanított lány cica. Nagyon játékos, az éjszakák focimeccs bajnoka. A bújás, dorombolás, dagasztás és hízelgés nagyon megy neki, bár kézben lenni egyelőre még nem annyira szeret.
Nagyon kedves, szerethető cicuska. És eszméletlenül gyorsan tanul.

Kisebb testű, nyugodt természetű kutyussal is remekül kijön.Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/502264173855383

MONCSI1 év körüli hölgyemény, akit korábban babácskáival együtt fogadtunk be egy autós műhelyből. Már ivartalanított és Fiv/ Felv negatív cicus. Nagyon szereti a pociját, amit beszélgetve gyakran ki is fejez amikor idejét érzi egy kis evésnek. Sőt akár ki is szolgálja magát, egy igazi kis egyéniség.
Nyugodt cicus aki szeret az ablakban nézelődni, sőt ott is aludni. Kedveli a nyugalmat, a cicatársaságért annyira nem rajong. Inkább egyedüli cicának, vagy nyugodtabb fiú cica mellé ajánlott. Csepelen meglátogatható.


Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/487893661959101


TÜNDIKis sovány árva cicaként sírdogált az utcán magányosan....úgy két hete. Sikerült rátalálni a hangja alapján és befogni.
Kedves, kissé még félénk szolid kislány. Nyugodt és hálás kiscica...akinek már nem állnak ki a csontocskái. 8-9 hetes lehet, chipjét hamarosan megkapja. Csepelen meglátogatható.


Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/487871161961351

BITUMENGazdijelöltes!


Bitumen cicánk (régi nevén Félix) 2-3 éves ex-kandúrka / Sürgősen gazdikereső!


Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/494610501287417


3 BABSZEM3, egymásra kísértetiesen hasonlító babszemkénk is gazdit keresnek. 2 lány és egy fiú. Valyon melyik lehet a kandúrka? :D


Gazdikereső posztjuk: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/486586178756516

LINDAIgazi ölbecica, doromoló mester. Imádnivalóan tud az emberre nézni a hatalmas nagy barna szemeivel. Főleg, ha épp cicakonzerv van a gazdi kezében

FERDINÁNDKevésbé bújós mint hugicája, Linda. Nándikát leginkább akkor lehet simizni, ha ő is akarja. Ha cicakaja van a gazdi kezében, akkor mindenre képes. Cukin nézni, bújni, dorombolni.

MÁZAS


Mázas 7-8 év körüli teknőctarka leányzó. Szerethető, nagyon cuki, bújós, dorombolós cicuska. ❤️


Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/504230223658778

BOCI ÉS CINI


A cirmos kislány Cini, (ex-Kisegér, mert akkora volt 3 hetes korában smiley ) a fekete-fehér kislány pedig Boci cica.
Bocika elevenebb, imád a többi kiscicával rohangálni, kikéreckedik hozzájuk. Cini kicsit nyugisabb, ő inkább eszik ha épp választani lehet. 2,5 hónaposak...édes bújós ölbecicák.