Ezen az oldalon egyesületünk gazdikereső cicáit találjátok.

Ha örökbefogadnád valamelyiket, kérjük az alábbi elérhetőségek bármelyikére küldj számunkra egy bemutatkozó levelet:

 

- Facebook oldalunkon messenger üzenet formájában (https://www.facebook.com/agenorcsepel/)

- Email: info@agenor.hu

 

 

HÓCI


Kedves, dorombolós lányka, aki szereti a simit, de emellett nyugodt cicus. Ivartalanított, Fiv/Felv negatív. kb. 6-7 éves.
Egyedüli cicának ajánlott, másik cicákért és a kutyusokért nem rajong. Félhosszú szőrű, bájos, csöndes, igazi kis hercegnő.Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/444707212944413

FIFI


Rendkívül barátságos félhosszú szőrű ex-kandúr, bújós beszélgetős mentett cicus. Nagyon igényli a társaságot, legyen az ember, kutya vagy cica. 3-4 év körüli energikus szeretetgombóc.
Tesztje sajnos Felv pozitív lett, ezért csak másik leukózisos cicus mellé vagy egyedülinek mehet. Kutyára és emberre nem veszélyes. Kedveli a kerti sétát, és az ágyban alvást. Idimami gyermeke szerint igazi lelkitárs :)Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/444717806276687

GYÉMÁNTGyémánt nagyon jó cica.

FUNKYTestvéreit, mamáját imádja és nagyon játékos, nem nyávogós, vidám cica, aki nagyon szereti a pocakját.
Hangosan dorombolós, bújós cicus lett belőle. Igazi kis kópé fejecskéje van.
Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/484014042347063


HATOS FOGATUNK BABA CICÁIA cirmos-fehér kisfiú Gézu a legbarátságosabb, a trikolór kislány Sári bájos, játékos cicuska, a vörös kisfiú Peti karakán, birkózós és egyben dorombolós kis srác, a vörös kislány Rézi kedves, dorombolós teszi-veszi magát, a vörös-fehér foltos kislány Lilu visszafogottabb és nagyon édes, végül de nem utolsó sorban a vörös-fehér cirmos kislány, Hatoska

Gazdikereső posztjuk: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/480202452728222


Gazisodtak: Rézi, Sári, Lilu, Peti.


Hatoska és Gézu még várják az igazi gazdit :)

MONCSI1 év körüli hölgyemény, akit korábban babácskáival együtt fogadtunk be egy autós műhelyből. Már ivartalanított és Fiv/ Felv negatív cicus. Nagyon szereti a pociját, amit beszélgetve gyakran ki is fejez amikor idejét érzi egy kis evésnek. Sőt akár ki is szolgálja magát, egy igazi kis egyéniség.
Nyugodt cicus aki szeret az ablakban nézelődni, sőt ott is aludni. Kedveli a nyugalmat, a cicatársaságért annyira nem rajong. Inkább egyedüli cicának, vagy nyugodtabb fiú cica mellé ajánlott. Csepelen meglátogatható.

Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/487893661959101


TÜNDIKis sovány árva cicaként sírdogált az utcán magányosan....úgy két hete. Sikerült rátalálni a hangja alapján és befogni.
Kedves, kissé még félénk szolid kislány. Nyugodt és hálás kiscica...akinek már nem állnak ki a csontocskái. 8-9 hetes lehet, chipjét hamarosan megkapja. Csepelen meglátogatható.

Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/487871161961351

BITUMENBitumen cicánk (régi nevén Félix) 2-3 éves ex-kandúrka / Sürgősen gazdikereső!

Gazdikereső posztja: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/494610501287417

3 BABSZEM3, egymásra kísértetiesen hasonlító babszemkénk is gazdit keresnek. 2 lány és egy fiú. Valyon melyik lehet a kandúrka? :D

Gazdikereső posztjuk: https://www.facebook.com/agenorcsepel/posts/486586178756516